Politie ontdekt kilo?s softdrugs en groot geldbedrag

donderdag 16 juli 2015

Deventer - De politie heeft donderdagmorgen 16 juli in een woonboot aan de Hunneperkade ongeveer 7 kilo softdrugs en een fors geldbedrag (duizenden euro?s) gevonden. De bewoners, een 35-jarige man en een 31-jarige vrouw, zijn aangehouden.

Na een tip via Meld Misdaad Anoniem is de politie een onderzoekgestart. Dat leidde tot een huiszoeking op donderdagmorgen 16 juli.Politiemensen troffen in de woonboot ongeveer 7 kilo aan softdrugs en duizendeneuro?s aan. Tijdens de huiszoeking vonden ze ook nog een aantal wapens, eenboksbeugel, pepperspray en een ploertendoder, en apparatuur voor eenhennepplantage. De politie heeft alles in beslag genomen en stelt een naderonderzoek in.

Misdaad mag niet lonen! Daarom doet de overheid er alles aan omcrimineel vermogen af te pakken. Met het afgepakte vermogen compenseren we,indien mogelijk, eerst de slachtoffers. Wat overblijft, vloeit naar destaatskas. Door status(symbolen) af te pakken van de crimineel, tonen we datmisdaad niet loont. Het geld en de goederen die we afpakken kunnen niet gebruiktworden voor het financieren van nieuwe criminele activiteiten.

Kent u iemand die verdient aan criminaliteit? Tip dan de politievia 0900-8844. Kent de dader u ook? Bel M. via 0800-7000 en meldmisdaad anoniem. Zo kunt u een bijdrage leveren aan de veiligheid in uw eigenomgeving.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eefde | 112 alarmeringen Eefde | Goedkoop Tanken in Eefde | Supermarkten in Eefde | Weerbericht Eefde