Man aangehouden na mishandeling agent

zondag 26 oktober 2014

Deventer - Een 22-jarige man uit Deventer is in de nacht van zaterdag op zondag 26 oktober aangehouden nadat hij een agent door middel van een judoworp op de grond had gegooid.

Agenten waren rond 04.00 uur in Het Centrum van Deventeraanwezig en zagen dat een man de confrontatie zocht met een andere man. Een vande agenten verzocht de man meerdere malen om met hem mee te lopen om escalatiete voorkomen. De man voldeed niet aan dit verzoek. Toen de agent hem wildewegtrekken, werd hij plotseling door de man beetgepakt en met een judoworp op degrond gegooid. Hierna rende de man weg. Hij kon worden aangehouden en isovergebracht naar het politiebureau, waar hij is ingesloten voor nader verhoor.De agent liep verschillende schaafwonden op en zijn bril werd vernield.Geweld tegen de politie

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegenpolitiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. Dedader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor hetveroorzaken van de schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegenpolitiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

2014089488

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Eefde | 112 alarmeringen Eefde | Goedkoop Tanken in Eefde | Supermarkten in Eefde | Weerbericht Eefde